Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Solo Stove Mesa: Perfekt bord bålpanne


Mesa er designet for å ikke bare bruke en type brennstoff. Du får med en pelletsadapter som gir deg valget om å fyre med små biter av ved, kvister og kongler, eller pellets. Med Solo Stoves 360° Signature Airflow vil Mesas flammer være ekstra varme når de brenner ved eller pellets. Hva tenker du om en bord bålpanne?

Fyr med ved – Behold tradisjonene

De beste øyeblikkene skjer rundt et knitrende bål. Sammenlignet med propanfyrt eller bioetanol, gir et vedfyrt bål en jordnær og fredfull opplevelse. Det holder deg i nuet og brenner fast de gode minnene i hodet.  Med Mesa kommer disse opplevelsene enda tettere på. En ting er helt klart; Mesa kan ikke brenne vanlig 30cm ved. Men hva om du hadde…. mini-ved?

Det kan enkelt fikses! Med en øks eller sag kan du lage den perfekte mini veden for Mesa. Du velger selv hvilken ved type du ønsker å bruke, men vi anbefaler bjørk for tryggest fyring.

Mesa Deep Olive

Fyr med pellets – Innovasjon mot tradisjon

I mange år har Solo Stove kunder mast om når det kommer pellets-kompatible produkter, og endelig er den her. Mesa er det første produktet Solo Stove har laget spesielt for fyring med pellets. Vi er spente på fortsettelsen!

Mesa i rustfritt stål med pellets

Man kan kjøpe pellets mange plasser. Her er det viktig å skille mellom 2 forskjellige typer. Pellets til matlaging og pellets til oppvarming. De som brukes til matlaging er laget av sagflis av matkvalitet. De er ofte dyrere og er laget for å produsere røyk. Dette er for å sette smak til maten. Pellets til oppvarming er laget av typiske treslag som gran, bjørk og furu, og produserer lite røyk. Når det gjelder å velge hvilken type du skal bruke i Mesa, så anbefaler vi pellets til oppvarming.

Hvilken Mesa skal du velge?

Mesa kommer i 2 størrelser: Mesa og Mesa Xl. Hvilken størrelse man bør gå for spørs på bruken.
Her er litt teknisk info om begge:

Mesa
Brenn tid pellets
30-45 min
Maks lengde ved
13cm
Pellets kapasitet
285g

Mesa XL
Brenn tid pellets
45-60min
Maks lengde ved
18cm
Pellets kapasitet
1000g

Uansett om du ønsker å bruke ved eller pellets, så kommer du til å ha en fantastisk tid! For å oppsummere: En bord bålpanne tar med varmen til bordet uansett hvordan du ser på det. Varme minner, varme flammer og varme marshmallows. Ha det gøy!