Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Bring varmen til bordet: Møt Mesa


Solo Stove Mesa i alle farger

Flammer er mer enn bare varme. Det er lys og det er glød.  Det er følelsen når du ser en valp løpende mot deg, eller når du kan møte familien etter en lang tur borte. Hos Solo Stove, så skapes denne varmen i minnene du får rundt produktene.

Varm opp med en date i hagen. Varm opp med en vin kveld med jentene. Varm opp til en god fotballkamp. Varm opp de gode minnene – sammen. Vinter, vår, sommer eller høst, livet er bedre når du bruker tiden med de som betyr mest. I 2016 ble Solo Stove funnet opp for å gjøre det enklere for folk å samles og bli kjent igjen, utendørs. I dag i 2022, har Solo Stove tatt med varmen til bordet med Mesa: Dual Fuel bord bålpanne. Like innbydende som en Bonfire, og like praktisk som å pryde bordet ditt med nyplukkede blomster. Mesa er perfekt, når alt du trenger er litt flammer for å skape nye minner.

Les hvordan Mesa kan heve stemningen til et nytt nivå:

Den varmeste stemningen

Bålpannene fra Solo Stove har alltid fungert som samlingspunktet i hagen din, og inviterer kjære fra nær og fjern til å nyte hverandres selskap. Mesa hedrer dette ved å bringe varme deg og dine kjære enda nærmere – bokstavelig talt.

Mesa i rustfritt stål

Solo Stove mener at de beste øyeblikkene skapes rundt et bål. Enten du steker marshmallows til de er en perfekt nyanse av gyldenbrun, lytter til bestefar bringe en historie fra barndommen til live, eller deler et kyss under en fullmåne med aksent av lyden av knitrende ved, vil øyeblikkene tilbrakt ved Mesa vare. Inntrykk som blir sine egne historier.

Mesa i Mulberry

Nå kan varmen føles i alle dine uterom, uansett hvor små de er. Mesas størrelse egner seg til å oppgradere ethvert uteområde, enten du sitter på balkongen og drikker dagens første kaffe, arrangerer en happy hour på takterrassen eller ser på barna leker i hagen. Mesas medfølgende stativ gir den et solid sted å hvile på og lar deg tenne opp på hvilken som helst bordplate. Sørg for å bruke den når du tenner på Mesa for å sikre at overflaten er beskyttet.

Et ekte bål – enkelt!

Se for deg dette:

Datekveld kommer en gang i uken, og du skulle planlegge det denne gangen. Klokken er allerede seks, og du har tenkt på det hele dagen, men du har ingenting – tross alt kan du bare gå til de samme fem restaurantene så mange ganger før du blir lei av menyen. Ikke bekymre deg, natten er ung og det er mye kjærlighet igjen å redde her – ta et par glass og en flaske med favoritt drinken din, litt ost og kjeks til fjøla og din trofaste sidemann: Mesa. Alt du trenger å gjøre er å kalle det “datekveld hjemme” og voilà! Du reddet kvelden! Og med en god samtale, kan du virkelig kalle det en suksess. Ikke bekymre deg for å være ute i timevis og stelle bålet – Mesas flamme vil vare så lenge du trenger, og være klar til å gå ut når du er klar til å gå inn.

Mesa i Deep Olive

En Mesa lar deg tenne et raskt vedfyrt bål når og hvor du vil. Takket være Solo Stoves 360° Signature Airflow kan alle enkelt tenne og nyte Mesas varme. Bare legg ved eller pellets i Mesa og tenn en tennbrikkett for å nyte et bål på bare et par minutter, enten du er nybegynner eller proff. Alle bør vite hvordan man tenner bål, og Mesa er det beste stedet å starte.

Mesa i Bone

Mesa er laget for å kunne bruke mer enn en type brennstoff. Mesa er unik, og kommer med et pelletsadapter som lar deg brenne pellets, og små vedbiter. Mesa er Solo Stoves fremste produkt for pelletsbrenning, og vi er glade for å ta fatt på denne nye reisen med et produkt vi vet du kommer til å elske. Lær mer om våre anbefalinger for bruk av pellets med Mesa her.

Fargerike opplevelser

Mesa i Water

Verten som har det meste fortjener et midtpunkt som får gjestene til å snakke. Forbedre rommets estetikk med sesongens farger laget for å glede sansene. Belagt med keramisk coating, vil Mesas farge holde seg levende og motstå patina i årene som kommer.

Hva er din stil? Mix og match? Alt i samme farge? La Mesa heve det. Sett sjelen din i brann med: Mulberry. Slapp av med det beste for å opprettholde roen: Water. Formild ditt indre blomsterbarn med noe litt mer jordnært: Deep Olive. Omfavn minimalisme med Bone eller Ash. Eller hold det klassisk med rustfritt stål og se en unik patinaform over tid, som minner deg om alle øyeblikkene du har delt. Uansett hvilken historie du bringer til live i hagen din, kan Mesa komplimentere den med stil.

Mesa i Ash

Hvis du ikke ser en farge som lyser opp – ikke bekymre deg, det er mer å komme på Mesas reise, og vi har akkurat kommet i gang. Men hvorfor ikke begynne på en egen reise ved bålet nå?