Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Solo Stove Mesa: Bålpannen du kan ha på bordet


Mesa er designet for å ikke bare bruke en type brennstoff. Du får med et pelletsadapter som gir det valget om å fyre med små biter av ved, kvister og kongler, eller pellets. Med Solo Stoves 360° Signature Airflow vil Mesas flammer være ekstra varme når de brenner ved eller pellets. Les mer for å lære alt om Mesa.

Fyr med ved – Behold tradisjonene

De beste øyeblikkene skjer rundt et knitrende bål. Sammenlignet med propanfyrt eller bioetanol, gir et vedfyrt bål en jordnær og fredfull opplevelse. Det holder deg i nuet og brenner fast de gode minnene i hodet.  Med Mesa kommer disse opplevelsene enda tettere på. En ting er helt klart; Mesa kan ikke brenne vanlig 30cm ved. Men hva om du hadde…. mini-ved?

Det har vi fikset! En boks med bjørk kuttet i perfekt størrelse for en god kveld rundt Mesa. Hogd, tørket og pakket slik at hver opplevelse rundt Mesa skal være perfekt. Minst mulig fuktighet for den reneste flamme.

Mesa Deep Olive

Selvsagt, du kan bruke annen ved enn dette, men for den beste og reneste flammen, anbefaler vi vår nøye behandlede ved. Etter de gamle tradisjonene. Vår bjørkeved brenner varmt, rolig og rent. Bruker man ved som inneholder mye sevje eller kvae, så kan det bli mer røyk.

Fyr med pellets – Innovasjon mot tradisjon

I mange år har Solo Stove kunder mast om når det kommer pellets-kompatible produkter, og endelig er den her. Mesa er det første produktet Solo Stove har laget spesielt for fyring med pellets. Vi er spente på fortsettelsen!

Mesa i rustfritt stål med pellets

Man kan kjøpe pellets mange plasser. Her er det viktig å skille mellom 2 forskjellige typer. Pellets til matlaging og pellets til oppvarming. De som brukes til matlaging er laget av sagflis av matkvalitet. De er ofte dyrere og er laget for å produsere røyk. Dette er for å sette smak til maten. Pellets til oppvarming er laget av typiske treslag som gran, bjørk og furu, og produserer lite røyk. Når det gjelder å velge hvilken type du skal bruke i Mesa, så anbefaler vi pellets til oppvarming.

Uansett om du ønsker å bruke ved eller pellets, så kommer du til å ha en fantastisk tid! For å oppsummere: Mesa tar med varmen til bordet uansett hvordan du ser på det. Varme minner, varme flammer og varme marshmallows. Ha det gøy!

  • Solo Stove Mesa
    Solo Stove Mesa
    Fra kr1 490