Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Prismatch


Vi i Bålstedet tilbyr våre kunder prismatch. Dette er for at du trygt kan velge oss som din butikk for produkter rundt bålstedet, uten å være redd for å betale for mye.

Hvordan fungerer prismatch?

Hvis du finner et produkt som vi har hvor en annen butikk har en billigere pris, så matcher vi den prisen. Denne fungerer både før kjøpet, og 14 dager etter du har mottatt varen.

Vilkår for prismatch:

  1. Du må dokumentere at en annen butikk har billigere pris på samme produkt. Da må du sende oss lenken til det produktet i den butikken. Det gjelder ikke messe priser. Det må være nåværende pris, og man kan ikke legge til rabatt kode i tillegg til prismatch.
  2. Varen hos den andre butikken må være på lager, og kunne kjøpes til like vilkår som vår nettbutikk. Det vil si at utenlandske nettbutikker ikke kan prismatches.
  3. Fraktkostnader tas med i beregningen
  4. Prisen du sammenligner med kan ikke være et geografisk avgrenset tilbud, eller et tilbud tilknyttet én butikk. Dette er for eksempel åpningstilbud, lokale handelsdager, lagertømming og lignende.
  5. Prismatch kan kreves fra før kjøpet, opptil 14 dager etter varen er mottatt.

Hvordan kan du kreve prismatch?

Dette gjør du hvis du ser at en annen butikk har bedre pris enn oss på samme produkt:
Før du gjør kjøpet: Sende oss en mail på post@baalstedet.no med dokumentasjon. Da får du en rabattkode du kan bruke på kjøpet for å få lik pris.
Etter kjøpet: Send oss en mail på post@baalstedet.no eller ringe til kundeservice innen 14 dager etter du fikk varen. Husk å oppgi dokumentasjonen. Da vil vi refundere mellomlegget. Refunderingen skjer enten via tredjeparts betalingsløsning, eller via bankkonto.