Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Frakt & retur


Pakken blir sendt med PostNord og utlevert til ditt nærmeste PostNord utleveringssted. Når pakken sendes fra oss mottar du en sms/epost som du kan spore din forsendelse med. Når pakken har ankommet sitt utleveringssted har du 7 dager på å hente den ut, før den blir sendt i retur. Blir ikke varen avhentet, må kunden betale ny forsendelse av varen. I vår nettbutikk gjelder frakt som kommer opp i kassen. Dette gjelder kun privatpersoner som handler direkte med kort. Det er ikke mulig å legge til varer på en bestilling som har blitt bekreftet og betalt.

Svalbard – Vi sender dessverre ikke til Svalbard

Refundering av varer

Kjøpte varer kan refunderes innen 14 dager etter varen ble mottatt. Varer som ble kjøpt på baalstedet.no kan sendes direkte til Bålstedet AS, Hagevegen 1, 2613 Lillehammer. Det aksepteres kun ubrukte varer med original merkelapp og emballasje. Retur betales av kjøper.

For å gjøre returprosessen enklere anbefaler vi følgende trinn:

  • Ta kontakt med oss igjennom kontaktskjema.
  • Du vil da motta svar fra kundeservice med informasjon
  • Pakk varen tilbake i originalemballasje og adresser denne

Tilbakebetalingsprosess

Vi vil gjennomføre tilbakebetalingen via samme betalingsmetode som du valgte for ditt kjøp. Eksempel: Hvis du har betalt med kredittkort vil vi refundere balansen til kredittkortet ditt. Tilbakebetalingen skjer innen maks. 14 kalenderdager etter mottak av returnerte varer.

Garanti

Vi har en reklamasjonsperiode på 2 år, som begynner å løpe idet varene mottas.
Vi refunderer utgiftene til returporto hvis klagen tas til følge.

Transportskader

Mottar du som kunde en vare fra Bålstedet med transportskader bør du gjøre følgene:
1. Gi beskjed til speditør (Postnord, Schenker). Ikke signer fraktbrevet for mottagelse. Du må ikke ta imot varen dersom den har store transportskader. Er skade oppdaget etter varen er utlevert, må skaden meldes til transportør innen 24 timer etter henting av kunde.
2. Kontakt Bålstedet snarest med kontaktskjema eller ring oss 55 70 51 40
3. Følges ikke disse fristene, så kan vi ikke garantere for erstatning.