Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Romantiske pizza-dager hos Bålstedet


20% avslag på våre pizza ovner!

Pizza-dager sammen med en kjæreste, venner eller familie utgjør for mange noen av de beste og mest fantastiske minnene. Sjefen her på Bålstedet fikk nylig noen minner vekket av lukten fra nystekt pizza. Det var minner fra en meget romantisk kveld for flere år siden. Ønsket om å få gjenopplevd denne kvelden med italiensk pizza, sammen under stjernehimmelen med det som nå er ektefellen, er stort.

Å kunne kose seg med perfekt pizza som stekes på under 2 minutter i en skikkelig pizza-ovn, er noe mange virkelig ønsker. En slik ovn krever høye temperaturer for å gi perfekt resultat, noe man lett oppnår i alle våre pizza-ovner. Mange ønsker seg eller har allerede en av våre trygge, røykfrie og rentbrennende bålpanner og her kan man toppe bålkosen og utnyttelsen av disse med en Pizza-ovn topp. For de som ønsker har vi også de frittstående pizza-ovnene fra Solo Stove med sine unike design og muligheter.

For å gi dere mulighet til å skape like gode stunder og minner som sjefen, har vi frem til Valentines dagen pizza-dager hvor vi gir 20% avslag på alle våre pizza-ovner.

Har du allerede en flott pizza ovn? Se gjerne på denne nydelige pizza deig oppskriften: Garantert suksess med denne pizzadeig oppskriften!