Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Våre påsketips


I påsken kan du glemme de sedvanlige aktivitetene innendørs, og ta med familien ut i det fri! Det er masse å gjøre, uansett om dere vil grille, gå en tur eller spille noen spill. Her er våres beste tips:

  1. Påskeegg jakt: Inviter familien til å lete etter påskeegg rundt i hagen. Skjul små godbiter i busker, trær og skjulesteder. Barna vil elske å utforske og finne påskeeggene!

2. Sol og frisk luft: Nyt vårsolen på hytteveggen. Sett ut stoler og bord på terrassen, og ta med en god bok eller kopp varm kakao. Kanskje til og med en liten påskegrillfest med nydelig mat laget på en bålpanne med grilltopp.

3. Påskelunsj: Lag en deilig påskelunsj med lokale råvarer. Kanskje en tradisjonell påskelam, ferske grønnsaker og hjemmelaget potetsalat? Eller noe så enkelt som pølser med pinnebrød? Del måltidet med familie og venner.

4. Utendørsaktiviteter: Utforsk naturen ute. Gå på tur, sykle, fiske eller bare rusle langs stiene. Påsken er en flott tid for å oppdage nye steder og nyte den friske luften.


5. Koselige kvelder: Tenn opp peisen eller bålpannen på kvelden. Del historier, spill brettspill eller bare nyt stillheten og stjernehimmelen.

Husk at påsken handler om å være sammen, skape gode minner og glede seg over vårens ankomst. 🌼🐰