Prismatch og fri frakt over 999,-
Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Våre 3 favoritt pizza


Napolitansk pizza er en klassisk italiensk rett som kan være enkel eller kompleks, alt etter hva slags toppings du velger. Her er tre av våre beste favoritt pizza som vil få smaksløkene til å danse.

1. Margherita:

Margherita-pizzaen er en klassisk pizza som består av deilig tomatbasert saus, mozzarella-ost og frisk basilikum. Dette er en enkel, men alltid populær rett. Her er hva du trenger for å lage den:

  • Pizzasaus (se tidligere oppskrift)
  • Fersk mozzarella-ost, revet
  • Fersk basilikum

Slik gjør du det:

  1. Rull ut deigen i en tynn sirkel på et melet bord.
  2. Smør pizzasausen over hele pizzaen.
  3. Dryss revet mozzarella-ost over sausen.
  4. Bak pizzaen i pizzaovnen på høy temperatur til osten blir sprø og gyllenbrun.
  5. Ta pizzaen ut av ovnen og topp med friske basilikumblader.

2. Capricciosa:

Capricciosa-pizzaen er en klassiker fra Napoli-regionen med mange forskjellige ingredienser. Denne rike og smaksrike retten inneholder tomatbasert saus, artisjokker, kapers og skiver av spekeskinke. Her er hva du trenger for å lage den:

  • Pizzasaus (se tidligere oppskrift)
  • Mozzarella-ost, revet
  • Skiver av spekeskinke
  • Artisjokkhjerter, hakket
  • Kapers

Slik gjør du det:

  1. Rull ut deigen i en tynn sirkel på et melet bord.
  2. Smør pizzasausen over hele pizzaen.
  3. Dryss revet mozzarella-ost over sausen.
  4. Legg skiver av spekeskinke, artisjokkhjerter og kapers på toppen av osten.
  5. Bak pizzaen i pizzaovnen på høy temperatur til osten blir sprø og gyllenbrun.

3. Quattro Formaggi:

Quattro Formaggi betyr “fire oster” på italiensk og er en pizza som inneholder blåmuggost, parmesan, mozzarella og gorgonzola. Denne pizzaen har en rik og smakfull ostesmak som vil tilfredsstille alle ostepizza-elskere. Her er hva du trenger for å lage den:

  • Pizzasaus (se tidligere oppskrift)
  • Blåmuggost, smuldret
  • Parmesan, revet
  • Mozzarella-ost, revet
  • Gorgonzola, smuldret

Slik gjør du det:

  1. Rull ut deigen i en tynn sirkel på et melet bord.
  2. Smør pizzasausen over hele pizzaen.
  3. Dryss alle fire typene ost jevnt over sausen.
  4. Bak pizzaen i pizzaovnen på høy temperatur til osten blir sprø og gyllenbrun.

Disse tre kombinasjonene er bare noen av mange forskjellige måter du kan lage en napolitansk pizza på. Prøv forskjellige toppings og eksperimentér med nye smaker for å finne din egen favoritt pizza.