Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Solo Stove bålpanne tilbehør


Du har kanskje allerede en av våre flotte rentbrennende bålpanner eller vurderer du å gå til innkjøp av en? Da kan du få kikke litt her på det vi har av bålpanne tilbehør. For her kommer det stadig nye produkter. Både ting man har savnet og ting man ikke engang har vurdert en tanke.

Matlaging

Se for deg at dere sitter ute å nyter kosen og varmen rundt bålpannen og det plutselig er middags tid. Har du da en grilltopp eller pizzatopp til din bålpanne, så er det bare å smette den på og den er varm nok til matlaging på nullkommaniks! Når du er ferdig med tilberedingen av maten, så løfter man enkelt toppen av og fortsetter å nyte varmen.

Varme

Går man for en varmedeflektor til bålpannen vil denne holde varmetrykket bålpannen lager nede, sende varmen i en større omkrets rundt og gi deg varme helt ned til tåspissene.

Kjekt å ha

Kanskje kvelden avsluttet litt brått? Med et lokk, kan du trygt gå ifra bålpannen selv om det er igjen glør. Du slipper også å tenke på om det skulle komme en regnskur eller et snøfall og fylle bålpannen gjennom natten.

Er man på farten så kan det være vanskelig å ha med seg masse ved. Her vil en pelletsadapter være topp å ha på lur. Bruker man denne adapteren i bålpannen, så kan man trygt fyre med pellets. Pellets gir mer varme, brenner lengre og tar mindre plass i bilen.

På de minste bålpannene våre er ikke flytting en stor sak, men har man dårlig rygg osv så kan til og med så lite som 7kg være tungvint å løfte. Med et tilpasset håndtak kan man løfte bålpannen på en enklere måte enten det er snakk om 7 kg eller 17kg. Håndtaket kan kun brukes når bålpannen er avkjølt

Ta en kikk her, på vårt bålpanne tilbehør: