Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Slik får du lengre sommerkvelder


Solen har snudd, og selv om sommeren fremdeles varer en stund til, kommer kveldene sakte men sikkert tidligere, og solens varme erstattes med pledd og varme klær.

Nå kan du fortsette den gode samtalen med vennene dine rundt en røykfri og rentbrennende bålpanne, spesiallaget for å avgi god og jevn varme. Bålpannene fra Solo Stove er utviklet for å skape enormt med varme ved hjelp av nytt design. Rentbrennende bålpanner er det nye innen utevarme. Disse har en dobbel forbrenning, som gjør at man slipper den plagsomme røyken. Så nå kan bålpannen flyttes fra kanten på terrassen, til midten.

Røykfri og rentbrennende

Bålpanna er designet til å være rentbrennende. Når den varme luften kommer ut igjennom hullene i toppen, så skjer det en ny reaksjon hvor den brennbare røykgassen tar fyr. Dette gjør at man får en ny forbrenning, som skaper mer varme.

Jevn og behagelig varme

Solo stove sine bålpanner blir veldig varme når de fyres. Faktisk så varme at det blir kun igjen litt aske når den er ferdig.

Allikevel oppleves varmen som jevn og behagelig for alle som sitter rundt.

Lett å fyre opp

Solo Stove er veldig enkel å fyre opp. Hullristen i bunnen gir oksygentilførsel direkte til bålet. Dette hjelper med å få en renere forbrenning, samtidig som den tillater aske å falle ned.

Finn den bålpanna som passer for deg

Solo Stove kommer i ulike størrelser, tilpasset ditt behov. Felles for de alle er at de kan plasseres oppå en platting og er derfor perfekt for å varme opp et eksisterende uterom.