Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Samarbeidsavtale med Norges Jeger og Fiskeforening


Bålstedet samarbeider med Norges Jeger og Fiskerforbund.

Vi har tidligere lånt ut utstyr til NJFF når de har ønsket dette for arrangementer, matlaging og varme. Nå har vi inngått en formell samarbeidsavtale med dem som vil gi både alle lokallag og foreninger bedre muligheter til å kunne skaffe og bruke produktene våre. Når Bålstedet samarbeider med Norges Jeger og Fiskerforbund, ønsker vi å bistå som best vi kan for at de skal kunne fortsette det fantastiske arbeidet de gjør for barn, unge og alle medlemmene sine rundt om i Norge.

Like etter at vi hadde signert samarbeidsavtalen, fikk vi også høre at Nordkapp NJFF hadde vært utsatt tyveri av den bålpannene de har hatt stående og brukt utenfor deres lokaler. Straks vi fikk høre dette tok daglig leder affære og fikk umiddelbart sendt en erstatning i form av en Yukon Kit 1.0 oppover. Da kan de fortsatt ha arrangementer med bålkos utenfor lokalet nå som kulden er her. Samtidig får de snudd en kjedelig affære til en gladsak for foreningen. Dette ble raskt også plukket opp av lokale medier (Finnmarksposten) der lederen for Nordkapp NJFF uttaler at han ble meget gledelig overasket over beskjeden om at denne allerede var på vei oppover, og at de gledet seg til å motta og bruke denne.

Men ikke minst vil også alle medlemmene deres få mulighet til å kunne få noen ekstra gode tilbud og muligheter de også. Bål, bålkos og matlaging på bål er en stor del av friluftslivet til medlemmene hos NJFF. Ved å få muligheter til å bruke våre trygge, rentbrennende, røykfrie kvalitetsprodukter fra Solo Stove håper vi att deres kos og nytelse ute i norsk natur blir enda bedre nå fremover. NJFF har lagt ut en sak for deres medlemmer her. Medlemmene må logge inn på sine medlemssider for å få tilgang til koder og fordelene i seg.

Vi gleder oss til ett godt og givende samarbeid med NJFF sentralt, deres lokale foreninger og medlemmer i tiden fremover.