Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Ser du etter test av Solo Stove Ranger? Sjekk her


Hvis du leter etter test av Solo Stove Ranger, så har vi gjort jobben for deg. Vi har samlet en del videoer og tester av Solo Stove Ranger, slik at du skal slippe å lete internettet rundt etter en troverdig test. Disse testene er av uavhengige parter. Ta deg tid til å lese ett par av disse og se noen videoer, før du bestemmer deg. Hvis du har noen ytterligere spørsmål, så kan du benytte vårt kontaktskjema. Vi er også tilgjengelig på telefon.

1. Test av Solo Stove Ranger – dinfritid.no – 27.11.2020

Din Fritid (tidligere Bobil & Caravan) er et privat eid og uavhengig redaksjonelt magasin, som har vært på markedet siden 1994. De utgir 8 magasiner årlig, fordelt på minst 100 sider. De har også en nettside for det stadig kommer tips og inspirasjon.

Les testen av Solo Stove Ranger fra Din Fritid her.

Dette er foreløpig den eneste norske testen av Solo Stove Ranger, men vi oppdaterer så snart det kommer flere. Hvis du vet om flere tester, send oss gjerne tips her.

2. The Outbound

The Outbound har en visjon om å få flere folk ut i naturen. Dette gjør de ved å gi inspirasjon, tester utstyr, lager guider på en oversiktlig måte.

Test av Solo Stove Ranger finner du her.

Solo Stove Ranger
Foto: The Outbound

Solo Stove Ranger

Er du en som elsker varmen av å fyre med ved? Da har du kommet til rett plass. Solo Stove Ranger er en kompakt og reisevennlig modell av bestselgeren og store bror Bonfire. Den er perfekt til å ta med på tur, og er designet til å etterlate minimalt med spor etter du har kost deg rundt bålpanna.

3. Cool of the Wild

De hevder de er helt gale etter utstyr og camping, og dette gjenspeiler seg i alle artikler om emne på deres nettside. Du finner utallige tester og artikler som både er dønn ærlige og utfyllende.

Les test av Solo Stove Ranger her.

test solo stove ranger
Foto: Cool of the Wild

Kjenner du til flere tester som vi burde ha med her? Send oss en mail, så skal vi sjekke opp ditt tips!