Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Bålkos og pokerkos i 9 dager på Gardemoen


Vi skal skape uterommet og gi varm bålkos med våre rentbrennende bålpanner for tusenvis av spillerne under årets PokerNM

Bålstedet er stolte av å kunngjøre at vi har valgt å bli Hovedsponsor for Norgesmesterskapet i Poker som arrangeres på Gardermoen fra 30 september til 8 oktober i år. Vi ønsker å dele vår entusiasme og engasjement for pokerspill med deltakerne og publikummet. Vårt mål er å skape en varm og inkluderende atmosfære som reflekterer den unike stemningen og hjertevarmen som finnes under PokerNM.

PokerNM er en årlig begivenhet som samler tusenvis av nordmenn, uavhengig av erfaring, kjønn eller alder. Det er en fantastisk mulighet for både erfarne og uerfarne hobby-spillere, profesjonelle, kjendiser og helt vanlige mennesker til å konkurrere i tanke-sporten de elsker. Deltakerne får muligheten til å nyte 9 dager med hygge, kos og sosialt samvær mens de konkurrerer om diverse titler i poker.

Under PokerNM er alle alltid velkommen, enten de ønsker å spille, være tilskuer eller bare er nysgjerrige. Vi har opplevd at PokerNM-miljøet er det mest inkluderende miljøet vi noensinne har vært en del av. Det er en unik mulighet til å møte likesinnede mennesker og skape minner for livet.

Som Hovedsponsor vil Bålstedet gjøre vårt beste for å matche varmen og engasjementet deltakerne og miljøet viser inne i lokalet. Vi vil også gi deltakerne et varmt samlingspunkt utenfor lokalet, hvor de kan nyte hyggelige samtaler og samvær før, etter og i pausene.

Vi ser frem til å være en del av Norgesmesterskapet i Poker på Gardermoen og ønsker alle deltakere lykke til med turneringene!