Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Månedens gladsak – Februar


Vi i Bålstedet jobber hardt for å kunne spre mer glede. Vi vil derfor dele med dere månedens gladsak for februar.

Dette er årets første gladsak, og vi håper det blir flere!

Solo Stove Bonfire Bålpanne – Rett på snø og is uten å smelte snøen!

På fritiden, så er vi i Bålstedet glade i å være ute, og vi ønsket å samarbeide med en organisasjon som hjelper alle å komme ut mer. Da bestemte vi oss for å sponse den lokale DNT Gjøvik med litt av våre kvalitets bålpanner med tilbehør.

Vi møtte opp med bilen full av godsaker den 6. februar på selveste Kom Deg Ut-dagen. Der var det allerede masse folk som hadde møtt opp. Vi snakket med daglig leder Per Hovland, og spurte han litt om DNT Gjøvik:

Kan du fortelle kort om DNT Gjøvik?

DNT Gjøvik og omegn tilrettelegger for turer, hytteovernattinger og friluftsaktiviteter for sine medlemmer og allmenheten. Hovedsaklig i nærområdet.

Hva tilbyr DNT Gjøvik for sine medlemmer?

Vi rydder og merker stier i marka, tilrettelegger for en rekke friluftsaktiviteter for barn, unge og familier, vi drifter flere hytter på Toten og Gjøvik som kan gi overnattings opplevelser i naturen, vi er en sosial arena for frivillige som vil gjøre noe meningsfylt, vi tilrettelegger for kurs og kunnskapsformidling om friluftsliv og -aktiviteter. Blant annet. 

Hvor skal de sponsede produktene brukes?

Vi er takknemlig for å kunne bruke båltønner ved våre overnattingshytter på Totenåsen (Vesterås, Gamle Torsætra og Vollumssætra) i tillegg til vårt friluftssenter DNT Osbakken ved Skumsjøen. En av tønnene vil antagelig bli brukt mobilt, da vi har aktiviteter mange steder i regionen.

Hva er neste store arrangement for DNT Gjøvik?

Vi har turer og aktiviteter hver uke. Den første søndagen i måneden har vi åpne familiedager ved DNT Osbakken med aktiviteter tilpasset årstiden. 22. mai er i tillegg DNTs VÅR DAG, et arrangement ved Friluftshuset i Fredevika (Gjøvik) der vi synliggjør våre mange frivillige som gjør en fantastisk jobb. Her satser vi på matlaging på bål(tønner)

Kan være et bilde av 10 personer, folk som står og utendørs
Bilde fra DNT

Bålpannene ble plassert ut, og raskt fyrt opp til glede for mange. Selv om det var knallvær, så var det en sur vind. Spesielt isfiskerne likte å varme opp de kalde hendene etter å ha fått ett par små abbor.

Vi håper at bålpannen gir mange kalde sjeler en god oppvarming!

Etter en fantastisk dag på Skumsjøen, så har dette gitt mersmak!

Kan være et bilde av 7 personer, folk som står og utendørs
Bilde fra DNT

Har du en god idé om hva som skal bli neste måneds gladsak?

Send inn tips til post@baalstedet.no