Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Hva er en røykfri bålpanne, og hvorfor bør du ha en?


Innovasjon tar oss stadig lenger enn vi noen gang trodde. Og ofte gjelder det ting som man ikke trodde man trengte. Men når man først har testet en røykfri bålpanne, så vet man ikke helt hvordan man har klart seg uten. Vi skal forklare litt om hva som er fordelene til en slik bålpanne, og hvorfor du bør ha en.

Bålpanne med unikt design

Solo Stove har lenge frontet slagorden «Fire pits, reinvented» (Bålpanne funnet opp på nytt). Og dette slagordet er veldig passende. Når du setter deg ved en Solo Stove som er i full fyr, så kan du virkelig føle gleden av å ha sett en ny oppfinnelse for første gang. Varmen oser mot deg, og du kan sitte hvor du vil rundt bålpanna uten å være redd for den sure røyken.

røykfri bålpanne på vinteren
bålpanne som kan stå på terrassen

Utrolig varme, men ikke nedover

Det som skiller en slik bålpanne fra andre, er nettopp en utrolig varme. Det er målt opp imot 500 grader i bunnen ved risten. Men det som er enda mer uvirkelig, er at når bålpannen står på bunnringen som hever den 8cm, så er det nesten ingen varmeøkning i underlaget som den står på. Det er dette unike designet som gjør at bålpannen bruker denne varmen for å varme luften som siger inn i bunnen. Luften tar med seg varmen bort fra bunnen, og fører den tilbake til bålet, som da får en mer fullstendig forbrenning.

Hvorfor bør du ha en røykfri bålpanne?

Det er et enkelt svar på dette. Det er en veldig enkel bålpanne.

  • Enkel å fyre opp
  • Enkel å rengjøre
  • Enkelt å ha besøk
  • Og ikke minst, enkel vask av klær etterpå, da du IKKE lukter røyk!

Ble du fristet?

Sjekk ut vår bestselgene bålpanne Solo Stove Bonfire Kit her.

Vi har også 2 størrelser til:

Solo Stove Ranger Kit

Solo Stove Yukon Kit