Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

En kjølig juli måned nærmer seg slutten


Årets juli har vært preget av lave temperaturer og mange dager med regn for store deler av landet.

Mange kunder tar kontakt for å skaffe seg det varme samlingspunktet i uterommet sitt.

Både månedens tilbud med hage-pakker, og ikke minst lanseringskampanjen på 2.0 modellene er meget populære. Det er fremdeles noen igjen av de som bestiller fremover som vil få med seg gratis Mesa når de bestiller en 2.0 modell, men vi nærmer oss raskt taket på den kampanjen, så om man vil få den med seg bør man ikke vente veldig lenge.

Storselgeren sommeren 2023 til nå er helt klart varmedeflektorene til våre Solo Stove bålpanner. Både for våre nye kunder og ikke minst blant alle dere som har en av bålpannene våre fra tidligere. Deflektoren sørger både for at varmen spres mer ut til både beina og kroppen til alle som sitter rundt, men også stopper nesten all varmen som ellers stiger opp. Det gjør at man med deflektoren på også kan ha Solo Stove bålpannen til å gi kos og varme selv under halvtak, parasoller, pergola og i åpne partytelt, uten at taket blir varmt og skades.

Vi må påpeke at man skal være forsiktige, ha og klaring til tak/overheng, og ikke minst sørge for at man alltid bruker tørr god bjørkeved så det ikke blir gnister og røyk som kan ødelegge kosen.

Nå starter også snart messesesongen for fullt, følg oss på Facebook, der vil vi komme med oppdateringer over messer og stands fremover der man kan komme for å få varme og prate litt. Men ikke minst både se og kjøpe Solo Stove produktene våre.

Vi gleder oss alle til mye mer bålkos fremover, både i sommer og høst.

Hilsen, Teamet her på Bålstedet