Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
  • Please wait..

Disse stormkjøkkene er perfekt for familier på tur


Enten du er på dagstur, telttur, skitur eller en ekspedisjon, blir turen lettere når alle i familien har spist et godt måltid. Du setter kanskje også pris på en varm kopp kaffe på morgenen.

Solo Stove turtallerken

Det som er viktig når du skal velge riktig stormkjøkken er at det er lett å bære med seg, enkelt å fyre opp, og har god kapasitet til å varme både mat og vann. Det er nettopp dette som gjør våre turkjøkken perfekt for en familie på tur.

Lett og kompakt

Våre stormkjøkken er meget lette og tar liten plass i sekken. De kommer i en smart forpakning som gjør det hele rent og ryddig.

Solo Stove Lite veier kun 255 gram

Enkel å tenne

Våre stormkjøkken fra Solo Stove bruker kun en håndfull med kvister og er lett å fyre opp. Turkjøkkenet er også konstruert slik at det blir lite røyk og lite aske.

Server middag eller bare en kopp kaffe

I tillegg til selve ovnen har vi masse tilbehør og matlagingsutstyr som gjør det enkelt å lage den pakken som passer for deg og din familie.

Vi har laget noen pakker, slik at du kommer lett i gang med ditt kjøkken.

Finn det turkjøkkenet som passer for deg

Våre turkjøkken kommer i ulike størrelser. Vi anbefaler at du velger det turkjøkkenet som passer på de større utfluktene dine, da det også vil fungere godt på de små.

Stormkjøkken-pakker

Her har vi satt sammen noen pakker til deg, som inneholder litt flere deler, som gjør stormkjøkkenet ekstra praktisk.