FAST FRAKT 199KR

Bestselgeren for
hus og hytte

Rent brennende
Og røykfri

Solo Stove Bonfire

Solo Stove Bonfire er verdens mest unike bålpanne. Bestselgeren vår kan stå både på hytta og i hagen.

Bonfire er laget for kveldskosen i hagen eller på terrassen. I en tid hvor mange kvelder benyttes på sofaen foran tv'en, har Solo Stove laget det perfekte samlingspunket. Du fyrer den lett og raskt opp. Den har doble vegger slik at den får en eksplosjon av varm luft i toppen av bålet. Dette gir bålpannen en rentbrennende effekt, som reduserer røyken uten bruk av vifter eller batterier. Bonfire er så effektiv at du kun sitter igjen med fin aske etter timevis med fyring. Dette tømmes bare ut når den er kald. Bonfire fyrer du kun med ved, og du får alle fordelene av en bålpanne uten å sitte i sur røyk, eller ha masse røyk lukt i klærne. Den kommer også med et svart bæretrekk for enkel transport.

Sold out
  • Produkt spesifikasjon
  • FAQ

Vekt - 9 kg

Materiale - 304 Rustfritt stål

Ofte stilte spørsmål

Hvor passer det å ha en Bonfire?

En Bonfire er perfekt for hagen, terrassen, hytte og alle andre plasser man ønsker en bålpanne.

Trenger jeg noe ekstra utstyr?

Nei, en Bonfire er komplett. Men det er tilleggsutstyr du kan kjøpe hvis du ønsker det, som gnistfanger og værbestandig trekk.

Du kan finne de her

Følger det med værbestandig trekk til min Bonfire?

Nei. Det følger med ett svart bæretrekk av kraftig nylon som gjør den med bærbar.

Værbestandig trekk finner du her

Hva er forskjellen på Ranger og Bonfire? 

Solo Stove Bonfire er en større bålpanne som passer til 2-8 personer. Den varmer er radius på 1,5 - 2m.

Solo Stove Ranger er en kompakt bålpanne som man har i hagen, eller med på bobil- og campingtur. Den varmer en radius på 1 - 1,5m.

Hva slags ved er anbefalt å bruke?

Vår og Solo Stove sin anbefaling er å bruke harde tresorter som bjørk, lønn, rogn, ask, eik og bøk.

Har du gran eller furu bør du vurdere gnistfanger. De brenner like bra, men gnistrer mer enn andre sorter.

Gnistfanger kan du kjøpe her

Hvor mye ved skal jeg bruke?

Det kommer litt an på hvor mye effekt man ønsker. 6 -8 vedkubber passer fint. Pass på å ikke fylle over hullene i toppen av bålpannen. Da reduserer man effekten av designet som gjør den rent brennende.

Hvordan rengjør jeg, og lagrer min Bonfire?

Når din Bonfire er kjøling etter fyring, så kan du snu den for å tømme asken. Deretter setter du den på en tørr og kjøling plass. Så enkelt er det!

Er min Bonfire varm under bruk?

JA! Du må ikke ta på din Bonfire under bruk. Den er ekstremt varm på sidene! Barn bør alltid være under oppsyn ved bruk av Bonfire. Bruk sunn fornuft og behandle Bonfire som et vanlig bål. Det er varmt!

Kan min Bonfire bygges inn i bord eller andre løsninger?

Ja, i utgangspunktet så skal dette gå fint. Det finnes flere som har prøvd dette. Men husk å alltid ha 6-8 cm klaring rundt bålpannen for ventilering.

Har du spørsmål angående Solo Stove Bonfire? Send inn til thomas@baalstedet.no

Hvordan fungerer den?

01 - Luftstrøm

Stigende varm luft, og fraværet av oksygen skapt av forbrenningsprosessen, trekker luft igjennom ventilasjonshullene i bunnen. Denne luftstrømmen gir bålet god trekk. Ved hjelp av de doble veggene stiger også luft opp til toppen, samtidig som den varmes. Forvarmet luft kommer da ut av ventilasjonshullene i toppen.

Hvordan fungerer den?

02 - Askesamler

Samler opp aske og forhindrer at asken tetter vital luftgjennomstrømning. Den fungerer også som er varmeskjold, som reduserer varmeoverføring fra bålet til bakken under. Det er denne som gjør at man kan sette bålpannen på gress og terrassen.

Hvordan fungerer den?

03 - Hull rist

Denne tillater oksygentilførsel direkte til bålet. Dette hjelper med å få en renere forbrenning, samtidig som den tillater aske å falle ned.

Hvordan fungerer den?

04 - Sekundær forbrenning

Ventilasjonshullene nær toppen gjør at forvarmet luft tilføres brennkammeret som resulterer i en renere forbrenning som gir mer varme og mindre røyk.

Hvordan fungerer den?

05 - Flamme ring

Flamme ringen er laget av ett stykke 304 rustfritt stål. Den er designet til å holde flammene sentrert og jevne. Den sitter trygt på toppen av bålpannen, og vendes ned når den skal lagres for enkel lagring.

Solo Stove Ranger Kit - gadgy.no

Sold out

Solo Stove Bonfire er en rentbrennende, røykfri bålpanne. Beskytt marka rundt bålet med å bruke en kjele. Den gir ingen demping på bålfølelsen. Snarere tvert i mot. God varme, begrenset røyk, masse kos. Perfekt som alternativ til bålpanne på hytte, camping eller hjemme i hagen.

Den har doble vegger, da den tilfører ferdig varmet luft i toppen av kjelen. Dette gjør at gassen fra forbrenningen også forbrennes, som igjen fører til veldig lite røyk. Alle som har fyret bål før vet at røyken er en stor plage. Det slipper man når denne blir varm.

Hull i siden gjør også at flammene får luft, som gjør hele prosessen en god del lettere. Man må ikke være bål-ekspert med Solo Stove Bonfire.

Pakken inneholder:

1 x Solo Stove Bonfire

1x Bonfire Ring

1 x Svart bæretrekk

Written by an anonymous user on

Customer Reviews
based on reviews
Write a Review
Write a Review
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
Cancel
Submit Review
There are no customer reviews yet.
Thank you for submitting your review. Once it is approved, your review will show up in the list of reviews.
Submitting your review failed. Please try again.