FAST FRAKT 199KR

Den perfekte
bålpanna
til bobil

Rent brennende
Og røykfri

Solo Stove Ranger

Solo Stove Ranger er din nye favoritt turkamerat, som du også kommer til å elske å ha på terrassen hjemme eller på hytta.

Ranger utnytter det patenterte designet i en mer kompakt og reisevennlig størrelse. Du fyrer den lett og raskt opp, slik at du kan nyte den flere stedet enn kun i hagen. Den har doble vegger slik at den får en eksplosjon av varm luft i toppen av bålet. Dette gir bålpannen en rentbrennende effekt, som reduserer røyken uten bruk av vifter eller batterier. Ranger er så effektiv at du kun sitter igjen med fin aske etter timevis med fyring. Dette tømmes bare ut når den er kald. Ranger fyrer du kun med ved, og du får alle fordelene av en bålpanne uten å sitte i sur røyk, eller ha masse røyk lukt i klærne. Den kommer også med et svart bæretrekk for enkel transport.

Sold out
  • Produkt spesifikasjon
  • FAQ

Vekt - 6,80kg

Materiale - 304 Rustfritt stål

Ofte stilte spørsmål

Hvor passer det å ha en Ranger?

En Ranger passer perfekt til en liten terrasse, liten hage eller med på bobil- og campingtur.

Trenger jeg noe ekstra utstyr?

Nei, en Ranger er komplett. Men det er tilleggsutstyr du kan kjøpe hvis du ønsker det, som gnistfanger og værbestandig trekk.

Du kan finne de her

Følger det med værbestandig trekk til min Ranger?

Nei. Det følger med ett svart bæretrekk av kraftig nylon som gjør den med bærbar.

Værbestandig trekk finner du her

Hva er forskjellen på Ranger og Solo Stove Lite, Titan og Campfire?

Solo Stove Lite, Titan og Campfire er turkjøkken som er laget til å ha med seg på tur, og til å lage mat.

Solo Stove Ranger er en kompakt bålpanne som man har i hagen, eller med på bobil- og campingtur. Den er for stor til å ha med på gåtur.

Hva slags ved er anbefalt å bruke?

Vår og Solo Stove sin anbefaling er å bruke harde tresorter som bjørk, lønn, rogn, ask, eik og bøk.

Har du gran eller furu bør du vurdere gnistfanger. De brenner like bra, men gnistrer mer enn andre sorter.

Gnistfanger kan du kjøpe her

Hvor mye ved skal jeg bruke?

Det kommer litt an på hvor mye effekt man ønsker. 4-6 vedkubber passer fint. Pass på å ikke fylle over hullene i toppen av bålpannen. Da reduserer man effekten av designet som gjør den rent brennende.

Hvordan rengjør jeg, og lagrer min Ranger?

Når din Ranger er kjøling etter fyring, så kan du snu den for å tømme asken. Deretter setter du den på en tørr og kjøling plass. Så enkelt er det!

Er min Ranger varm under bruk?

JA! Du må ikke ta på din Ranger under bruk. Den er ekstremt varm på sidene! Barn bør alltid være under oppsyn ved bruk av Ranger. Bruk sunn fornuft og behandle Ranger som et vanlig bål. Det er varmt!

Kan min Ranger bygges inn i bord eller andre løsninger?

Ja, i utgangspunktet så skal dette gå fint. Det finnes flere som har prøvd dette. Men husk å alltid ha 6-8 cm klaring rundt bålpannen for ventilering.

Har du spørsmål angående Solo Stove Ranger? Send inn til thomas@baalstedet.no

Hvordan fungerer den?

01 - Luftstrøm

Stigende varm luft, og fraværet av oksygen skapt av forbrenningsprosessen, trekker luft igjennom ventilasjonshullene i bunnen. Denne luftstrømmen gir bålet god trekk. Ved hjelp av de doble veggene stiger også luft opp til toppen, samtidig som den varmes. Forvarmet luft kommer da ut av ventilasjonshullene i toppen.

Hvordan fungerer den?

02 - Askesamler

Samler opp aske og forhindrer at asken tetter vital luftgjennomstrømning. Den fungerer også som er varmeskjold, som reduserer varmeoverføring fra bålet til bakken under. Det er denne som gjør at man kan sette bålpannen på gress og terrassen.

Hvordan fungerer den?

03 - Hull rist

Denne tillater oksygentilførsel direkte til bålet. Dette hjelper med å få en renere forbrenning, samtidig som den tillater aske å falle ned.

Hvordan fungerer den?

04 - Sekundær forbrenning

Ventilasjonshullene nær toppen gjør at forvarmet luft tilføres brennkammeret som resulterer i en renere forbrenning som gir mer varme og mindre røyk.

Hvordan fungerer den?

05 - Flamme ring

Flamme ringen er laget av ett stykke 304 rustfritt stål. Den er designet til å holde flammene sentrert og jevne. Den sitter trygt på toppen av bålpannen, og vendes ned når den skal lagres for enkel lagring.

Solo Stove Ranger Kit - gadgy.no

Sold out

Her har du den perfekte tur kameraten på campingen. Denne størrelsen er flott til å ha med når man kan kjøre dit man skal campe. Den er litt for stor til å bæres mer enn ett kort stykke. Har du en bobil eller en campingvogn, og ønsker å ha en bålpanne som ikke er sjenerende for andre, så er Solo Stove Ranger midt i blinken.

Som våre andre bålpanner, så er Solo Stove Ranger en bålpanne som så og si er røykfri. Ingen sjenerende og plagsom røyk! Den fungerer som en nymotens peis, som har nok lufttilstrømning til å skape en andre forbrenning, som da antenner gassene som utgjør den sure røyken.

Dette følger med:

1x Solo Stove Ranger

1x Bæretrekk til Ranger

1x Ranger Stand

Written by an anonymous user on

Customer Reviews
based on reviews
Write a Review
Write a Review
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
Cancel
Submit Review
There are no customer reviews yet.
Thank you for submitting your review. Once it is approved, your review will show up in the list of reviews.
Submitting your review failed. Please try again.