FAST FRAKT 199KR

Konkurranse regler

Her er betingelser og vilkår for foto konkurransen: 

1. Hvis du vinner konkurransen, blir du kontaktet på mail. 

2. Ved å bli med i denne konkurransen, gir du din tillatelse for at Bålstedet AS kan bruke bildet i nyhetsbrev, e-poster, vår webside, sosiale medier og andre markedsførings media. Vi forbeholder retten til å endre bildene etter størrelse for å passe til vårt markedsførings materiale. Deltagelse garanterer ikke for at bildet kommer på våre sider. 

3. Bålstedet AS forbeholder retten til å endre, slette eller avslutte ett hvert bidrag til konkurransen på et hvert tidspunkt. 

4. Bidrag må komme fra fotografen selv. Du kan ikke bruke andres bilder, eller bilder du ikke har rett til å bruke. Din deltagelse er en garanti for at bildet er tatt av deg og du har eneretten på dette bildet. 

5. Ved å sende inn et bilde, gir deltakeren Bålstedet AS retten til å publisere innsendte bilder, deltakerens navn og navn. Deltakere representerer og garanterer at bildene er originale for dem, ikke tidligere har blitt publisert og ikke krenker rettighetene til noen tredjepart.

6. Hver deltaker erkjenner at han eller hun har lest, forstår og vil overholde alle offisielle regler.

7. Avgjørelsen fra Bålstedet AS i alle saker som gjelder regler og administrasjon av denne fotokonkurransen skal være endelig.