FAST FRAKT 199KR

Slik velger du bålkjele

Før var det lett, nå må man tenke seg litt om. Hvilken bålkjele er best for oss? 

Skal du ha en hjemme, skal den være med på tur, eller skal du ha en stor og fin bålplass? 

Yukon - bonfire - ranger

Nå har du nettopp de valgene. 

1. Solo Stove Ranger

Den mer portable av bålkjelene. Med en vekt på 6.8kg kan den fort bli i campleiren, campingvogna og bobilen. Den passer også fint på ei lita hytte. Flere jegere har også tatt med denne ut på jaktturer, da den passer fint i jaktleiren. 

Solo Stove Ranger

 

2. Solo Stove Bonfire

Den store og gode Bonfire. Dette er den første bålkjelen som Solo Stove lanserte. Bonfire har vært en stor suksess, og en av de første av sitt slag. Men hvor passer denne? Hjemme? Perfekt! Hytta? Perfekt! Bålstedet? Perfekt! Den veier 9kg, og kan flyttes på, men blir tung å bære over lengre tid. Bonfire gir god varme, og det er god plass rundt bålet. Bonfire er en bestselger, og passer de aller fleste. 

 

 

3. Solo Stove Yukon

Det store beistet. Veier over 20kg! Her må man være 2 stykk for å flytte på den.  Yukon er for de som har en stor bålplass. Man kødder ikke med Solo Stove Yukon. Det er som man sier i USA: Go big or go HOME. Hvor kan man ha Solo Stove Yukon? Vel, man må ha plass. Yukon varmer godt ut til 2 meter. Med Yukon så følger det med en ring man setter under bålkjelen. Denne gjør at du kan sette Yukon på terrassen! Solo Stove varmer utover, ikke nedover. 

Solo Stove Yukon

 

Hva skal man velge? 

1. Velg etter hva du skal bruke den til. 

2. Hvor mye plass har du? 

3. Hvor mange ønsker du skal sitte rundt. Jo flere folk, jo større bålkjele. 

4. Hva ønsker du å fyre med? Vanlig 30cm ved fungerer fint på alle. Skal du fyre med 60cm lange drivved, så er det greit å ha Yukon. 

 

Det viktigste av alt. Del varmen med noen du er glad i!