FAST FRAKT 199KR

Utepeisen

Utepeisen

Våren nærmer seg med stormskritt, og det er godt å være ute. Snøen smelter, og verandaen kommer endelig frem igjen. Da er det ofte at utemøblene fort kommer frem. Det skjedde hos oss i går! Og det var deilig. Problemet på våren er at med engang sola går bort, så er det ikke så fristende å sitte ute lenger. Selv om det fortsatt er noen plussgrader, så frister det å komme seg inn i varmen igjen. Men jeg hadde planlagt dette!

Utepeis - Bålpanne

 

Jeg hadde funnet frem min Bonfire. Utepeisen som står så flott på verandaen. En rentbrennende utepeis, om varmer uten like. Hvem trenger sola, når man har en bit av sola 1 meter unna? Da kan man i hvert fall drøye å gå inn i stua man har sittet i hele vinteren. Man kan nyte de ekstra timene ute i frisk luft. Det er det våren handler om! Komme seg ut, og få frisk luft. Minner meg litt om kuslippene på våren. Haha. Det er like viktig for oss, som for kuene. Man blir litt tett i hue av å være for mye inne på vinteren. Det er det utepeisen betyr for meg. Flere timer ute. Og i en røykfri tilværelse.

 Grilling på utepeis, bålpanna Solo stove bonfire

 

Jeg hadde bestemt meg. I dag skulle jeg være ute og nyte den friske luften. Og siden utepeisen allerede var fyrt opp, så kunne jeg like så godt grille. Det fungerer utmerket på Bonfire. Den står trygt og godt på verandaen, når den står på Bonfire Ring. Grillrista er fra Biltema, og passer som en hanske. Jeg lot det brenne ned til det kun var igjen endel glør, så var det bare å kaste på grillribba. De første gangene man griller i løpet av våren, så smaker all grillmat himmelsk! 

Jeg fylte ikke på mer ved etter grillinga, så da ble det kjølig å være ute. Men den blir nok brukt igjen i morgen tenker jeg!

Ha en god helg :) 

 

 

Produkter brukt: 

Bonfire Kit (10% på denne frem til påsken! Bruk rabattkode PÅSKE2019 ) 

Grillrist

Grillpanne