FAST FRAKT 199KR

Test av Evapolar

Jeg jobber til vanlig på et trangt kontor uten mye ventilasjon, med mindre alt av dører og vinduer står oppe.

Det blir varmt og tett etter 8 timer med jobbing på et rom som ikke er mer en 10kvm.

Når jeg kom over denne mini AC'en, så måtte jeg bare prøve den. Perfekt til min situasjon. Teknologisk nyvinninger er alltid morsomt å prøve, til en pris som ikke er avskrekkende.

Men hvor mye kjøler Evapolar? Og hvor mye bedre blir luften?

Etter en vanlig dag på kontoret, så verker hode endel, med mindre jeg har sittet med gjennomtrekk hele dagen. Dette håpet jeg Evapolar kunne fiksa. Og gjett om.

Setup'en var enkel. Koble til strøm, fyll opp vann. Press play. Evapolar kjøler maks det som går til enhver tid. Så man kan ikke stille på selve temperaturen. Og det er greit. Man kan stille på hvor kraftig vifta skal være, så det er der man sånn sett stiller på temperaturen rundt deg.

Luften er frisk og kjøling. Evapolar viser temperaturen på luften på vei inn og på vei ut. Jeg fikk den ned til 16 grader ut. Og det er mer enn nok.

Vanntanken må fylles opp etter en stund. Rundt 3-5 timer, kommer an på hvor mye luftfuktighet man ønsker. Blir tanken tom, fortsetter Evapolar som en vanlig vifte uten kjøling, så man trenger ikke å bekymre seg for at den blir ødelagt uten vann.

Evapolar har også RGB LED-lys som man kan endre farge på etter humøret. Så det er en stilig dekorativ boks å ha på pulten. Den har også nattmodus hvis man ønsker å bruke den på soverommet.

Det som er utolig bra med Evapolar, er strømforbruket. Hele 10W. Koble til en powerbank, så har du den gående en stund. Dette utvider bruksområdet enormt. Bobiler, campingvogner, båter, små hytter. Kanskje du vil ha en kjølig bil når du kommer tilbake etter en 3t handletur? Fantasien setter grenser.

Den bør absolutt testes. Evapolar lover mye, og leverer på det meste.