FAST FRAKT 199KR

Endelig! Test av Solo Stove Bonfire!

Jeg har ventet lenge på denne!

Endelig har jeg kunne testet Solo Stove Bonfire.  Og for en test!

Den holder alt som loves og mer til..

Vi var en gjeng på rundt 12 stykker, som var samlet til en akedag.

Det ble både mørkt og kaldt utover dagen, og da fyrte vi Bonfire'n.

Den var lett å fyre opp med, og det tok ikke lang tid før det var ordentlig fyr.

Etter ca 10 minutter ble den god og varm, og røyken som skulle man forventer kommer av et bål, ble borte. Varmen var enorm, og folk begynte å ta av seg jakker! Minner på at det var 7-8 minus grader!

Ingen hadde sett noe sånt før og ble meget imponert.

Vi tenkte vi skulle ha denne som demo, men siden det var en av våre siste på lager, så solgte vi denne demoen ganske raskt. :D

Men blir den varm?

Solo Stove Bonfire har doble stålvegger, slik at kald luft kommer inn i bånn, opp i veggene og ut i toppen. Dette kjøler ned utsiden av veggen, men det er kun mulig å ta på de 10 nederste centimeterne, da alt over stråler ut varme og kan smelte skosåler som kommer borti.

I forhold til et vanlig bål så er det ren luksus. Bonfire'n synker noen cm i isen etter noen timer, men det skulle bare mangle med en slik varme.

Rengjøring er enkel og grei. La bålet brenne ut. Det er nok ikke lurt å helle på vann, da stålet er varmt og tynt. Da kan det tenkes at det slår seg.

Hell ut all aske og putt den tilbake i baggen når den er kald.

Den blir ikke pen inni etterhvert, men det skulle bare mangle. Grillen ser ikke så bra ut etter ett par ganger den heller ;)

 

Pris 3499,-

Vår konklusjon:

Verdt hver eneste krone!