FAST FRAKT 199KR

Bålpannetips under koronasituasjonen

Bålpannetips under koronasituasjonen

Bålpanne er et flott samlepunkt for familie og venner utendørs. Her kan en tenne seg et bål, føle på den gode varmen, og ikke minst lage god mat. Få ting slår smaken av grillmat stekt over en bålpanne!

Under koronasituasjonen kan en derimot ikke følge de samme spillereglene som før. For eksempel skal du ikke invitere hele kontaktlista, og enkelte restriksjoner og forholdsregler er gode å ha. I denne artikkelen gir vi deg våre beste bålpannetips under koronasituasjonen.

Avstand rundt bålpanne

Avstand er selvfølgelig den viktigste oppfordringen under koronasituasjonen. Dette er effektivt i å forhindre smittespredning, og nettopp derfor bør det også praktiseres avstand rundt bålpannen.

For å gjøre bestemmelsene enklere, har vi nedenfor oppgitt våre maksantall for personer rundt de bålpannene vi selger:

Ranger – Maks 2 personer

Bonfire – Maks 4 personer

Yukon – Maks 6 personer

For en best mulig opplevelse, da først og fremst med tanke på varme, anbefaler vi en av de større modellene, og muligens færre personer enn maksantallet. 4 personer rundt Yukon for eksempel lar dere alle få god varme og nærhet til bålpannen. Eller så kan du invitere en venn som allerede har en bålpanne, så kan avstand praktiseres lettere!

Pass på antibac rundt bålet!

Antibac er en nødvendighet i disse tider for å desinfisere. Glem derimot ikke at antibac og flammer fra et bål sjeldent er en veldig god kombinasjon.

Sørg derfor for en forsiktig bruk av dette rundt bålet. Benytt helst antibac før dere setter dere rundt bålet. Vær spesielt forsiktig når det gjelder barnas bruk av antibac rundt bålet.

Praksis for bruk av pølsepinner og bestikk

For de fleste sier det seg selv at bestikk ikke deles for å spise av, og at en ikke tar seg en bit av naboens pølse. Allikevel er det fort gjort å bruke bestikket for å få av pølsa på pølsepinner.

Pølsepinner over bålet

Det er videre vanlig å sende pølsepinnene rundt, enten en bruker de til pølser eller marshmallows. I disse tider anbefaler vi å unngå deling overhodet, slik at en slipper uheldige glipper.

 

Ikke glem å nyte naturen med andre!

Koronasituasjonen er tøft for mange, da de føler seg låst inne og fratatt mye av det sosiale livet sitt. Det er nå viktigere enn noensinne før å nyte naturen sammen med andre mennesker, da selvfølgelig innenfor visse forbehold.


Bålpannekos på kvelden

 

 

 

Frisk luft, sosialisering, og norsk natur, kan til sammen gjøre underverker. Med en bålpanne kan familien, gode venner, og naboer samles under trygge rammer. Følg rådene våre, og ikke glem å nyte naturen med andre!