FAST FRAKT 199KR

10 grunner til å bytte ut bålpannen din nå

I de fleste husholdninger i Norge er det en form for bålpanne. Det ligger i vår natur at vi skal ha det koselig rundt ett bålsted. Siden Norge er ett land med mye skog, så bruker vi naturen for å få kos. 

Men alle disse bålpannene har en ting til felles. Det ryker så innmari mye av de. Man får aldri fred fra den røyken. Og det sitter igjen lenge! i både hår og klær!

Nå har det kommet en løsning. En bålpanne med ett unikt design. Et design som bruker naturlovene for det de er verdt. 

Produktet kommer fra USA og heter Solo Stove. Og nå skal du få 10 grunner til hvorfor du bør bytte bålpanne i dag!

Solo Stove Ranger 

10 grunner til å bytte ut bålpanna i dag

1.  Den første og beste grunnen er nettopp det at den er RØYKFRI!

Hvordan kan den være det, tenker mange?

Solo Stove har designet sine bålpanner til å dra inn luft i bunnen. Der er det en rist som tillater luften å komme opp. Da får man god fyr i bunnen av kjelen. I tillegg så har den doble vegger. Luften trekkes opp igjennom veggene, mens den blir varmet opp av flammene i kjelen. I toppen av kjelen er det hull så luften kommer ut igjen. Den luften er så varm, at når den kommer kontakt med flammene og den ubrente gassen (den sure røyken), så tar den fyr. Da brennes røyken opp. Da sitter man kun igjen med ekstra varme. Bonfire diagram

2. Den varmer dobbelt opp!

I og med at den har en dobbel forbrenning, så får man mer varme ut ifra bålpanna.  

Sjekk ut termobildet fra www.bålvarme.no

Her er det over 500 grader på det varmeste!

3. Den kan stå rett på terrassen. 

Solo Stove har laget sine bålpanner slik at varmen ikke kommer nedover. Som på bildet over så ser du den har flere bunner for å hindre at aske og glør kommer på bunnen. I tillegg suger den kald luft inn mot bunnen, som kjøler ned. 

Solo Stove har også laget en ring som bålpannen kan stå på. 

Denne følger med i KIT. 

Her med et termobilde fra vår forhandler www.bålvarme.no

Her ser man at det er både kjølig på terrassen og på ringen. 

Sjekk ut ringen her

 4. Den er tryggere enn vanlig bålpanne

En stor fordel med Solo Stove sine bålpanner er at de beskytter ildstedet. Spesielt mot vind. I strøk der det er mye vind, vil en vanlig bålpanne komme til kort, selv om de også kan ha utstyr som beskytter litt mot vinden. 

I disse bålpannene, så er alltid glør og ilden beskyttet av veggene. 

En artig sak som skjedde med oss under årets Rørosmartan. Der er de veldig var på bålpanner pga de gamle lettantennelige bygningene. I år var det mye vind ett par dager, og brannvesenet var på rundtur for å sjekke alle bålsteder. Enten skulle det være på gnistfanger, eller så skulle det slokkes. Det var rett å slett for farlig i ikke ha gnistfanger i den vinden. Når de kom til vår stand, så var det bare tommel opp. Ingen gnistfanger, men full fyr. De var veldig imponert av brannsikkerheten rundt disse bålpannene. Godkjent av brannvesenet!

Men vi selger også gnistfangere. Gnistfanger til Yukon kommer nærmere mai. 

Sjekk her

5. Kjempe lett å fyre opp. Selv unga kan gjøre det. 

Det er en drøm å fyre opp en bålpanne fra Solo Stove. Det at man har trekk fra bunnen gjør at man raskt får fyr. Fyr opp som du gjør i peisen!

Sjekk ut denne filmen for hvordan å fyre opp. 

6. Så å si vedlikeholdsfri

Alle deler er laget i høy kvalitets rustfritt stål. Dette betyr at den er veldig solid, og det må den være. Temperaturen som er i denne bålpannen når den er i full fyr, kan bare sammenlignes i smia. Vanlige bålpanner er som regel laget i emaljert som ikke holder mange sesongene. Det ruster fort. 

Alt du trenger å gjøre når den har blitt kald etter fyring er å snu den på hodet, og tømme den for aske, for så å enten pakke den ned i bæretrekket, eller legge over et vanntett trekk. 

Vanntette trekk finner du her

7. Kompakte og reisevennlige

Alle modellene er kompakte, og forholdsvis lette med tanke på at det er rustfritt stål. De to minste modellene Ranger og Bonfire kan flyttes med seg, og tas gjerne med på hyttetur, campingtur og bobiltur dersom man ønsker det. 

Hvem vil vel ikke dra ut utekosen på hytta eller campingen noen timer ekstra med røykfri bålvarme? 

8. Hvorfor kjøpe akkurat nå? 

Vi har nå en kampanje gående når du forhåndsbestiller ei bålpanne, så får du en god pris! Men kampanjen varer kun til 14. juni!

9. Du kan få litt rabatt nå hvis du har gode venner

Vi har startet en giveaway, hvor vi gir bort en Solo Stove Bonfire. Sjansen for å vinne den er kanskje ikke så stor, men det kommer litt an på dine venner. 

Du melder deg på ved å trykke her, eller gå på vår forside. Der skriver du inn navn og e-post, og du får automatisk 1 sjanse til å vinne. Fordelen ligger i å dele din unike link med dine venner, og få de til å bli med i konkurransen, for da for du 200 nye sjanser til å vinne for hver venn som blir med! 

 

10. Finn.no gjør alt mulig

Det er mange på finn.no som ser etter brukte ting. 

Din gamle bålpanne kan bli en av dem! 

Nei, vi tar ikke gamle bålpanner i innbytte.