Prismatch og fri frakt over 999,-
Sikker og enkel betaling med Klarna
 • Please wait..

10 grunner til å bytte bålpanne nå


Norge er et perfekt land for å ha bålpanne. Det er kjølige kvelder, vi elsker å være ute og vi har mer enn nok ved! Du har kanskje allerede en tradisjonell bålpanne. Her får du 10 grunner til hvorfor dere bør bytte til en Solo Stove bålpanne i dag.

kos og fyr i bålpanne

1. Røyken

En av de største grunnene til at spesielt kvinner ikke ønsker å være ute å fyre med bålpanne er pga den sure røyken. Den setter seg i klær, hår og alt annet man har i nærheten. Alle sitter hostende og gråtende rundt bålpanna. Det er ikke veldig bra i disse tider, hvor hosting bør gjøres på et minimumsnivå.

Solo Stove er rentbrennende. Hva betyr det? Det vil si at den bruker alle gasser som drivstoff. Sur røyk er en type gass. Den utnytter da et unikt design til å brenne opp alle gasser, og røyken blir da brent opp. Ikke til å tro? Sjekk denne videoen.

2. Rett på terrassen

Solo Stove er designet på en unik måte. Hvor andre bålpanner har varmestråling nedover, så har våre bålpanner en løsning som gjør at den hindrer varmestråling ned mot underlaget. Dette gjør at den helt trygt kan stå den den splitter nye terrassen, uten at du skal bekymre deg for svimerker! HUSK at det kan sprute glør hvis du bruker f.eks gran og furu. Da bør du evt skaffe deg en gnistfanger.

3. Vedlikehold

Bålpannene våre er designet for å ha et enkelt vedlikehold. Når du er ferdig med å fyre for kvelden, så kan du enten la den stå til neste morgen, eller hvis den allerede er kald så kan du tømme den for aske, og pakke den ned i vesken som følger med. (Ikke Yukon) Lagre den tørt og kjølig, så har du en bålpanne på livstid! Mye vind og regn? Sjekk ut våre værfaste trekk her.

4. Samle familie og venner

Fra tidenes morgen har vi samlet oss rundt flammene. Både for matlaging og for å holde varmen. Etter varmen kom inn i hus, har dette blitt litt glemt. Men nå har flammen begynt å blusse opp igjen, og folk vil igjen samles ute og fortsatt holde varmen. Solo Stove er et naturlig samlingspunkt. Send på en melding til en gammel venn. Skal vi samles rundt den rentbrennende bålpanna mi, og snakke om gamle dager? Du får garantert et ja! Kanskje du skal grille noen pølser og pinnebrød samtidig? Grillpinnene våre er laget av rent rustfritt stål. I hjemlandet USA er Solo Stove veldig populær som en “Backyard Fire Pit”. Der er det hundretusenvis av kunder som allerede har byttet bålpanne.

5. Lett å fyre, raskere kald!

Man skulle tro at det er en vifte i bunnen på disse bålpannene. Og det er det jo, men av det naturlige slaget. Bålpannens unike design, gjør at luft dras inn igjennom hullene på bunnen og fôres inn i forbrenningen i bunnen. Dette ser man nesten umiddelbart etter fyring. Dette gjør at oppfyringen er så lett, at man absolutt ikke trenger noe speidermerke i bålfyring for å få denne i full fyr. Heller ikke tennvæske som er et populært middel å bruke til å få fyr. Når man skal gi seg, så blir også bålpanna raskere kaldt. Det er også den naturlige vifta, og de doble veggene som hjelper denne bålpanna å kjøle seg ned. Da kan du raskere pakke den ned etterpå.

6. Enkelt design i få deler

Solo Stove er bygget opp på en solid, sterk og enkel måte. Kjelen er kun 1 hel del, og i tillegg har man med 1 x flammering for å samle flammene i toppen, og 1 x stand for å heve den noen centimeter fra bakken så luft kan sirkulere under. Alle delene er inkludert i våre bålpanne-kit.

7. Ting lages ikke som før i tida

Dette uttrykket hører man ofte om dagen. Ting lages ikke som før i tida. Det bunner rett og slett i å selge mer. Hos Solo Stove tenkes det litt annerledes. Ting skal lages for å vare. Ting skal lages for å vare. Bålpanna skal vare lenge. Derfor lages alle Solo Stove produkter i solid og høykvalitets rustfritt stål. Man skal aldri være usikker på kvalitet når man kjøper et Solo Stove produkt. Det er laget for å vare. Usikker om du vil bytte bålpanne? Ta deg tid til å lese noen tilbakemeldinger fra våre kunder.

8. Komme seg ut mer

Sofaen er for god. Det er mange som er bundet til denne myke og deilige sofaen. Terskelen for å sette seg ut er for stor. Det er kaldt, det tar lang tid å fyre, det er mye jobb å rydde opp etter på. Vi har som mål å få flere folk ut. Ut i hagen, ut på campingtur, ut på telttur. Bruk naturen! Bålpanna skal gjøre terskelen litt mindre. Å få bålpanna varm og røykfri tar kun 10 minutter. Vi har også mindre utgaver som kan være med på telttur, som kun fyres med kvister, pinner og kongler. Sjekk ut turkjøkken her. Solo Stove Ranger er også kun 7kg, og er en veldig god turkamerat både på jakt, og campingturer!

9. Nyt lange kvelder når høsten kommer

På høsten er det fremdeles varme i været, selv på kvelden, men det begynner å bite litt. Med en bålpanne fra Solo Stove kan du nyte den friske høstluften uten å fryse. Du kan sitte å se på solnedgangen, uten at røyken skal tåkelegge stemningen. Nyt høsten, med en rentbrennende bålpanne.

10. 10% rabatt når du er ny kunde hos oss!

Velg den bålpannen som passer for deg

 • Gitar og god stemning rundt bålpanne solo stove ranger
  Bålpanne: Solo Stove Ranger
  Fra: kr4 190
 • kos og fyr i bålpanne
  Bålpanne: Solo Stove Bonfire Kit
  Fra: kr5 290
 • Bålpanne: Solo Stove Yukon Kit 27''
  Bålpanne: Solo Stove Yukon Kit 27”
  Fra: kr9 490